Exclusive

 

Bine ai venit! Permite-ne sa-ti prezentam conceptul!

 

GalatheA Exclusive este comunitatea exclusivista, creata special pentru tine!

Este comunitatea care iti ofera promotii speciale, invitatii la evenimentele GalatheA, prioritate la aflarea ofertelor noi si sfaturi personalizate, in functie de nevoile tale.

 


 

 

Ce se intampla dupa inscriere?

 

* Beneficiezi de preturi speciale la cele mai frumoase bijuterii si accesorii!

 

* Primesti invitatii la evenimentele GalatheA. Descoperi noile colectii GalatheA, socializezi cu celelalte membre ale comunitatii, savurezi o bautura, cunosti persoane noi si iti faci prieteni!

 

* Ai intaietate la aflarea noilor oferte. Inainte de orice altceva, comunitatea GalatheA Exclusive este prima care afla ofertele noi.

TU esti prima care afla, prima care cumpara, prima care poarta! Pentru ca esti speciala!

 

* GalatheA iti personalizeaza tinutele. Cu bijuterii; Cu accesorii. Cu sfaturi! Cu atitudine si stil!

 

* Beneficiezi de colectii destinate exclusiv membrilor. Asta inseamna bijuterii sau accesorii care nu vor fi niciodata disponibile publicului larg. Vor fi oferte limitate, in numar limitat, destinate strict membrilor GalatheA Exclusive!

 

** Nou in Romania **  Consilieri personali de imagine, absolventi ai scolilor de arte! Ai un eveniment si esti indecisa? Te temi ca ai putea sa nu fi la curent cu ultimele trenduri? Sau pur si simplu vrei sa se ocupe un cosilier de armonia bijuteriilor cu tinuta? Nu-i nimic. Ca membru GalatheA Exclusive, beneficiezi de consiliere gratuita pe Skype sau prin telefon.

 

 

Inscrie-te aici!

* indicates required